КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 25/6

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-25mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М6; ДИМЕНЗИИ-12x25mm(ШxД).