КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 35/8

63 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-35mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8; ДИМЕНЗИИ-16x26mm(ШxД).