КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 70/12

122 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-70mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М12; ДИМЕНЗИИ-22x38mm(ШxД).