КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 150/14

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-150mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М14; ДИМЕНЗИИ-30x50mm(ШxД).