ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ DLP 105×50 010422 – LEGRAND

563 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН ЗА ОГ МОНТАЖА; ВИСИНА НА ОТВОРОТ ЗА КАПАКОТ-85mm,КАПАКОТ СЕ НАБАВУВА ПОСЕБНО; ДИМЕНЗИИ-105x50mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- 40м.