ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ DLP 80×50, 010412- LEGRAND

534 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН ЗА ОГ МОНТАЖА; ВИСИНА НА ОТВОРОТ ЗА КАПАКОТ-50mm,КАПАКОТ СЕ НАБАВУВА ПОСЕБНО; ДИМЕНЗИИ-80x50mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- 40м.