ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ DLP 195×50 010452 – LEGRAND

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9010); ТИП-НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН ЗА ОГ МОНТАЖА; ВИСИНА НА ОТВОРОТ ЗА КАПАКОТ-50mm,КАПАКОТ СЕ НАБАВУВА ПОСЕБНО; ДИМЕНЗИИ-195x50mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- м.