ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ DLP 150×50 010432 – LEGRAND

826 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН ЗА ОГ МОНТАЖА; ВИСИНА НА ОТВОРОТ ЗА КАПАКОТ-130mm ИЛИ 2X65,КАПАКОТ СЕ НАБАВУВА ПОСЕБНО; ДИМЕНЗИИ-150x50mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- 20м.