СЕПАРАТОР ЗА КАНАЛ DLP 150×50 010472 – LEGRAND

358 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-СЕПАРАТОР ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-150Z50mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- 96м.