СПОЈКА ЗА ПОКЛОПЕЦ 195ММ НА DLP КАНАЛ 195 ММ, 010806 – LEGRAND

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-СПОЈКА ЗА ПОКЛОПЕЦ ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-195mm; ПАКУВАЊЕ- 10 ПАР.