СИГНАЛЕН МОДУЛ ЗА ТИПКАЛО B,ЗЕЛЕНА БОЈА LED,(100-230) V AC/DC,BY, EMAS

306 ден

ТИП-КОМПАКТЕН СИГНАЛЕН МОДУЛ;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(100-230)VAC/DC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,20А;
СИЈАЛИЧКА- LED;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

1251350 Brand: