СИГНАЛЕН МОДУЛ ЗА ТИПКАЛО CP/CM,БЕЛА БОЈА LED,(12-30) V AC/DC,CB5, EMAS

203 ден

ТИП-КОМПАКТЕН СИГНАЛЕН МОДУЛ; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(12-30)VAC/DC; НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,20А; СИЈАЛИЧКА- LED; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.