СИГНАЛЕН МОДУЛ ЗА ТИПКАЛО CP/CM,ЦРВЕНА БОЈА LED,(12-30) V AC/DC,CB6, EMAS

211 ден

ТИП-КОМПАКТЕН СИГНАЛЕН МОДУЛ;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(12-30)VAC/DC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,20А;
СИЈАЛИЧКА- LED;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125131 Brand: