СИГНАЛЕН МОДУЛ ЗА ТИПКАЛО CP/CM,БЕЛА БОЈА LED,(100-230) V AC/DC,CBB, EMAS

306 ден

ТИП-КОМПАКТЕН СИГНАЛЕН МОДУЛ;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(100-230)VAC/DC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,20А;
СИЈАЛИЧКА- LED;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125133 Brand: