СИГНАЛЕН МОДУЛ ЗА ТИПКАЛО CP/CM,ЦРВЕНА БОЈА LED,(100-230) V AC/DC,CBK, EMAS

306 ден

ТИП-КОМПАКТЕН СИГНАЛЕН МОДУЛ; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(100-230)VAC/DC; НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,20А; СИЈАЛИЧКА- LED; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.