АНАЛОГНА АДРЕС. ПП ЦЕНТР. BSR-1002 2 ЈАМКИ OLYMPIA

35.235 ден

BSR-1002 СЕ СОСТОИ ОД ДВЕ ЈАМКИ НА КОИ МОЖАТ
ДА СЕ ПОВРЗАТ ОД 2 ПАТИ ПО 150 АДРЕСИБИЛНИ ЕДИНИЦИ
(ДЕТЕКТОРИ НА ЧАД, СИРЕНИ, ЈАВУВАЧИ НА ПОЖАР)

-220-240V AC, ДО 128 ЗОНИ, 4 ИЗЛЕЗИ ЗА КОНВЕНЦИОНАЛНИ
СИРЕНИ НА 24V,ПРОГРАМАБИЛНО ПОМОШНО РЕЛЕ, 8 ДОДАТНИ РЕЛЕИ

-ЗА НОРМАЛНА РАБОТА НА BSR-1002 ПОТРЕБНИ СЕ ДВЕ
ОЛОВНИ БАТЕРИИ ОД 7Ah, 9Ah,12Ah ИЛИ 15Ah, ВО
ЗАВИСНОСТ ОД БРОЈОТ НА ПРИКЛУЧЕНИТЕ УРЕДИ

-СИТЕ СВОЈСТВА И КАРАКТЕРИСТИКИ НА BSR-1002 СЕ
ВО СКЛАД СО ЕВРОПССИТЕ НОРМИ EN-54-2 И EN-54-4

230779 Brand: