ФАСТОНГ ЖЕНСКИ ИЗОЛ. 1.5-2.5 KFD-2488, 1/100, 593020 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2; ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-19/4,8mm; БОЈА-ПЛАВА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.