ФАСТОНГ ЖЕНСКИ ЦЕЛОСНО ИЗОЛ. 1.5-2.5 IKFD-2638, 1/100, 595021 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2; ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-21.3/6,3mm; БОЈА-ПЛАВА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.