ЧАУРА ЦЕЛОСНО ИЗОЛ. 0.5-1.5 KME-251, 1/100, 597010- KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(0,5-1,5)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-24,5/4,3mm;
БОЈА-ЦРВЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352330 Brand: