ЧАУРА ЦЕЛОСНО ИЗОЛ. 1.5-2.5 KME-252, 1/100, 597020- KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-24,5/4,8mm;
БОЈА-ПЛАВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352331 Brand: