ЧАУРА ЦЕЛОСНО ИЗОЛ. 4-6 KME-256, 1/75, 597030- KLEMSAN

12 ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-26,3/6,6mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 75 ПАР.

352332 Brand: