ФАСТОНГ ЖЕНСКИ ЦЕЛОСНО ИЗОЛ. 4-6 IKFD-5638, 1/75, 595030 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2; ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-25.5/6,3mm; БОЈА-ЖОЛТА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 75 ПАР.