ИНДУКТИВЕН СЕНЗОР Ф18,РАМ.,5ММ,PNP-NO,(10-30)V DC,IP67,M12,SIM18FM1PSX EMAS

1.531 ден

ТИП- ИНДУКТИВЕН, РАМЕН, Ф=18mm;
ОСТЕЛИВОСТ-5mm;
НАПОН- 10-30 VDC;
КОНЕКЦИЈА-СО КОНЕКТОРИ M12;
ИЗЛЕЗ/ТИП НА КОНТАКТ- PNP-NO;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 67;
МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ;
ДОЛЖИНА -62mm.

138026 Brand: