ИНДУКТИВЕН СЕНЗОР Ф18,ИСПАК.,8ММ,PNP-NO,10-30 V DC,IP67,SIM18NM1PS2 EMAS

1.386 ден

ТИП- ИНДУКТИВЕН, ИСПАКНАТ, Ф=18mm; ОСТЕЛИВОСТ-8mm; НАПОН- 10-30 VDC; ИЗЛЕЗ/ТИП НА КОНТАКТ- PNP-NO; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 67; МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ; ДОЛЖИНА -62mm.