ИНДУКТИВЕН СЕНЗОР Ф18,РАМ.,5ММ,PNP-NO,10-30 V DC,IP67,SIM18FM1PS2 EMAS

1.422 ден

ТИП- ИНДУКТИВЕН, РАМЕН, Ф=18mm;
ОСТЕЛИВОСТ-5mm;
НАПОН- 10-30 VDC;
КОНЕКЦИЈА-СО КАБЕЛ;
ИЗЛЕЗ/ТИП НА КОНТАКТ- PNP-NO;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ;
ДОЛЖИНА -62mm.

138020 Brand: