ФАСТОНГ ЖЕНСКИ ИЗОЛ. 0.5-1.5 KFD-1638, 1/100, 593012 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(0,5-1,5)mm2; ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-20,5/6,3mm; БОЈА-ЦРВЕНА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.