КАБЕЛ ПАПУЧА ИГЛИЧЕСТА ИЗОЛ. 4-6 KIK-6, 1/100, 592030 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-27/2,8mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352282 Brand: