КАБЕЛ ПАПУЧА ИГЛИЧЕСТА ИЗОЛ. 0.5-1.5 KIK-1/1,5, 1/200, 592010 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(0,5-1,5)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-22/1,9mm;
БОЈА-ЦРВЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 200 ПАР.

352280 Brand: