КАБЕЛ ПАПУЧА ВИЉУШКАСТА ИЗОЛ. 4-6 Ф5,4 KCK-506, 1/100, 591031 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М5,4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-25,5/9mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352210 Brand: