КАБЕЛ ПАПУЧА ВИЉУШКАСТА ИЗОЛ. 1.5-2.5 Ф4.4 KCK-402, 1/100, 591022 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М4,4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-21/6,4mm;
БОЈА-ПЛАВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352206 Brand: