КАБЕЛ ПАПУЧА ВИЉУШКАСТА ИЗОЛ. 0.5-1.5 Ф3,8 KCK-351, 1/100, 591011 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(0,5-1,5)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-21/6,4mm;
БОЈА-ЦРВЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352201 Brand: