КАБЕЛ ПАПУЧА ВИЉУШКАСТА ИЗОЛ. 1.5-2.5 Ф5.4 KCK-502, 1/100, 591023 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М5,4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-21/8,1mm;
БОЈА-ПЛАВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352207 Brand: