КАБЕЛ ПАПУЧА ВИЉУШКАСТА ИЗОЛ. 4-6 Ф4,4 KCK-406, 1/100, 591030 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М4,4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-25,5/8,3mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352209 Brand: