КАБЕЛ ПАПУЧА ВИЉУШКАСТА ИЗОЛ. 1.5-2.5 Ф6.5 KCK-602, 1/100, 591024 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М6,5;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-27/12mm;
БОЈА-ПЛАВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.