КАБЕЛ ПАПУЧА ВИЉУШКАСТА ИЗОЛ. 0.5-1.5 Ф5,4 KCK-501, 1/100, 591013 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(0,5-1,5)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М5,4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-21/8,1mm;
БОЈА-ЦРВЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352203 Brand: