НАПОЈУВАЊЕ RS-50-24,24V DC 2.2A, 99X97X36(LxWxH)mm,MEAN WELL

1.842 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((88 -264) V AC , (125 -373) V DC)/1Ф; ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-50W/24 V DC/2,2 A DC; ДИМУВАЊЕ-НЕ; СТАНДАРДИ-EN 60335 IT AV EN/UL/IEC 62368-1; ИЗВЕДБА-РЕШЕТКАСТА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА; МОНТАЖА-СЛОБОДНО, НА DIN ШИНА СО АДАПТЕР DRP03; ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН; ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ; ДИМЕНЗИИ- 99X97X36(LxWxH)mm.