НАПОЈУВАЊЕ RS-15-5V DC,3A, 62,5X51X28(LxWxH)mm,MEAN WELL

1.172 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -264) V AC , (120 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-15W/5 V DC/3 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-EN 60335 IT AV EN/UL/IEC 62368-1;
ИЗВЕДБА-РЕШЕТКАСТА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО, НА DIN ШИНА СО АДАПТЕР DRP03;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,
ПРЕНАПОН, ПРЕГРЕВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-62.55128 (LxWxH)mm.

1330002 Brand: