НАПОЈУВАЊЕ HDR-60-24,24V DC, 2,5A, 52,5X90X54,5(LxWxH)mm,DIN ШИНА,MEAN WELL

2.854 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -264) V AC , (120 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-60W/24 V DC/2,5 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-IT AV EN/UL/IEC 62368-1;
ИЗВЕДБА-МОДУЛАРНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- DIN ШИНА ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-3 МОДУЛИ(52,5X90X54,5 (LxWxH)mm).

1331021 Brand: