НАПОЈУВАЊЕ MDR-40-24,24V DC, 1,7A, 40X90X100(LxWxH)mm,DIN ШИНА,MEAN WELL

2.658 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -264) V AC , (120 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-40W/24 V DC/3,33 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-ITE EN/UL/IEC 60950;
ИЗВЕДБА-КОМПАКТНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- DIN ШИНА ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-40X90X100 (LxWxH)mm.

1331061 Brand: