НАПОЈУВАЊЕ HDR-15-5,5V DC, 3A, 17,5X90X54,5(LxWxH)mm,DIN ШИНА,MEAN WELL

1.710 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -264) V AC , (120 -370) V DC)/1Ф; ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-15W/24 V DC/2,4 A DC; ДИМУВАЊЕ-НЕ; СТАНДАРДИ-IT AV EN/UL/IEC 62368-1; ИЗВЕДБА-МОДУЛАРНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА; МОНТАЖА- DIN ШИНА ; ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН; ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ; ДИМЕНЗИИ-1 МОДУЛ(17,5X90X54,5 (LxWxH)mm).