НАПОЈУВАЊЕ MDR-20-12,12V DC, 1,6A, 22,5X90X100(LxWxH)mm,DIN ШИНА,MEAN WELL

1.988 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -264) V AC , (120 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-20W/12 V DC/1,67 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-ITE EN/UL/IEC 60950;
ИЗВЕДБА-КОМПАКТНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- DIN ШИНА ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-22,5X90X100 (LxWxH)mm.

1331050 Brand: