БАТЕРИСКИ КОНТРОЛЕР DUPS40,24V DC, 40A,55.5X125.2X100mm(LxWxH), MEAN WELL

6.123 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-(24 -90) V DC/1Ф;
БАТЕРИСКИ ВЛЕЗ-(21-29)V DC,(0-40)A DC;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-960W/24 V DC/40 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-ITE EN/UL/IEC 60950;
ИЗВЕДБА-КОМПАКТНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- DIN ШИНА ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-ПОЛАРИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-55.5X125.2X100(LxWxH)mm.

1331140 Brand: