НАПОЈУВАЊЕ ELG-240-24A, 24V DC,10A,244X71X37,5(LxWxH)mm,IP67,MEAN WELL

6.651 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((100 -350) V AC , (142 -431) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-240W/24 V DC/10 A DC;
ДИМУВАЊЕ-ДА,СО ПОТЕНЦИОМЕТАР;
СТАНДАРДИ-EN 61347;
ИЗВЕДБА-МЕТАЛНО КУЌИШТЕ ,IP 67;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-5 ГОДИНИ,>50000h;
ДИМЕНЗИИ-244X71X37,5(LxWxH)mm.

1330331 Brand: