НАПОЈУВАЊЕ LPV-35-12,12V DC,3A, 148X40X30(LxWxH)mm,MEAN WELL

1.742 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((90-264) V AC , (125 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-35W/12 V DC/3 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-EN 60335 IT AV EN/UL/IEC 62368-1;
ИЗВЕДБА-ЗАЛИЕНО ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ, IP 67;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-2 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-148X40X30(LxWxH)mm.

1330230 Brand: