НАПОЈУВАЊЕ XLG-200-12,12V DC, 16A, 199X63X35.5(LxWxH)mm,IP67,MEAN WELL

4.960 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((100 -350) V AC , (142 -431) V DC)/1Ф; ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-200W/12 V DC/16 A DC; ДИМУВАЊЕ-НЕ; СТАНДАРДИ-EN 61347; ИЗВЕДБА-МЕТАЛНО КУЌИШТЕ ,IP 67; МОНТАЖА-СЛОБОДНО; ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ; ГАРАНЦИЈА-5 ГОДИНИ,>50000h; ДИМЕНЗИИ-199X63X35.5(LxWxH)mm.