НАПОЈУВАЊЕ LRS-350-24,24V DC,14,6A, 215X115X30(LxWxH)mm,MEAN WELL

3.758 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((90-132,180-264) V AC , (240 -370) V DC)/1Ф; ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-350W/24 V DC/14,6 A DC; ДИМУВАЊЕ-НЕ; СТАНДАРДИ-EN 60335 IT AV EN/UL/IEC 62368-1; ИЗВЕДБА-РЕШЕТКАСТА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА; МОНТАЖА-СЛОБОДНО, НА DIN ШИНА СО АДАПТЕР DRP03; ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ, ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ; ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ; ДИМЕНЗИИ-215X115X30(LxWxH)mm.