КОНВЕРТОР НА DALI СИГНАЛ ВО PWM DAP-04-S01,46X23X165(LxWxH)mm MEAN WELL

3.420 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-(90 -305) V AC,(127-431)V DC/1Ф;
ИЗЛЕЗНИ КАНАЛИ/ИЗЛЕЗЕН СИГНАЛ-4 /PWM,1KHz;
ДИМУВАЊЕ-DALI;
СТАНДАРДИ-LED EN 61347;
ИЗВЕДБА-ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ, IP 20;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА,ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-46X23X165(LxWxH)mm.

1331580 Brand: