НАПОЈУВАЊЕ LPV-100-12,12V DC,8,5A, 190X52X37(LxWxH)mm,MEAN WELL

2.815 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((90-264) V AC , (125 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-100W/12 V DC/8,5 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-EN 60335 IT AV EN/UL/IEC 62368-1;
ИЗВЕДБА-ЗАЛИЕНО ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ, IP 67;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-2 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-190X52X37(LxWxH)mm.

1330250 Brand: