НАПОЈУВАЊЕ ELG-75-12B,12V DC, 5A, 180X63X35.5(LxWxH)mm,IP67,MEAN WELL

Available in store

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((100 -350) V AC , (142 -431) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-75W/12 V DC/6,3 A DC;
ДИМУВАЊЕ-ДА,НА 3 НАЧИНИ(0-10V DC;10V PWM СИГНАЛ;ОТПОРНИК);
СТАНДАРДИ-EN 61347;
ИЗВЕДБА-МЕТАЛНО КУЌИШТЕ ,IP 67;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-5 ГОДИНИ,>50000h;
ДИМЕНЗИИ-180X63X35.5(LxWxH)mm.

1330295 Brand: