НАПОЈУВАЊЕ XLG-100-12,12V DC, 8A, 140X63X32(LxWxH)mm,IP67,MEAN WELL

3.391 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((100 -350) V AC , (142 -431) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-100W/12 V DC/8 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-EN 61347;
ИЗВЕДБА-МЕТАЛНО КУЌИШТЕ ,IP 67;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-5 ГОДИНИ,>50000h;
ДИМЕНЗИИ-140X63X32(LxWxH)mm.

1330430 Brand: